Bier/Wijnproef avond

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Bier/Wijnproef avond” title_size=”h2″ title_color=”accent”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Het is weer zover! Om de reeks van leuke en vooral gezellige “proeverijen” voort te zetten hebben we weer een bezoekje gebracht aan Guido. Bier of wijn wordt geschonken aan diegene de het hieronder hebben aangegeven! We proberen wederom zoveel mogelijk mensen vanuit de club hierbij te betrekken, dus u bent allen uitgenodigd! Guido van Wijnzinnig zal de proeverij regelen en er zal ook wat te knabbelen op tafel staan.

We willen niet uit de pot van onze club putten, dus vragen wij u om een bijdrage voor een gezellige en zeker een lekkere proeverij. De bijdrage bedraagt €20,- per persoon. U mag uw partner/introducee ook inschrijven, wat wij erg zullen waarderen. Zo zien we de gezichten achter de personen die de club draaiende houden. En we zijn natuurlijk altijd in voor een goed gesprek.

De datum van de proeverij is 5 april geworden en zal van start gaan om 20:30 uur in de kantine van Sporthal Walburgen. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Alvast bedankt namens de organisatie.

Robbert, Annelie, Harry, Timo en Bram[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row]