Inventarisatieformulier Jeugd

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Het competitieseizoen nadert alweer het einde. Ter voorbereiding op het komende seizoen zouden wij als Technische Commissie graag van jullie vernemen wat de plannen zijn voor volgend seizoen.

Om het gemakkelijk te maken de eenvoudige vraag of je deze enquete uiterlijk DATUM a.s. eenmalig wilt invullen.
Tevens ontbreekt het binnen de vereniging nog altijd aan scheidsrechters en trainers.
Ieder team heeft de verplichting twee scheidsrechters beschikbaar te stellen. Mocht je interesse hebben om scheidsrechter en / of trainer te worden, geef dit dan aan op onderstaand formulier. Bij interesse zorgen wij voor invulling, begeleiding en training hiervoor.

Mocht je om wat voor reden je lidmaatschap opzeggen dan willen we benadrukken dat dit voor 1 april a.s. moet plaatsvinden.

Dit kan bij de ledenadministratie op het volgend (email) adres:

Online: via deze pagina
Email: ledenadministratie@tweestroomsv.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZkb2NzLmdvb2dsZS5jb20lMkZmb3JtcyUyRmQlMkZlJTJGMUZBSXBRTFNlNERNVmYwTHJNbjFuTzl4T1pGZ2VmTTE2QmpkTmFVT0doN1R0dVZTM3JMaDU1VFElMkZ2aWV3Zm9ybSUzRmVtYmVkZGVkJTNEdHJ1ZSUyMiUyMHdpZHRoJTNEMTAwJTI1JTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyMTk5OSUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMG1hcmdpbmhlaWdodCUzRCUyMjAlMjIlMjBtYXJnaW53aWR0aCUzRCUyMjAlMjIlM0VMYWRlbiVFMiU4MCVBNiUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]