Grote Clubactie

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8411″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8281″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 14 september 2019 is de Grote Clubactie gestart. Tweestroom doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.
Ons doel dit jaar is om met de opbrengst van de lotenverkoop een tweede beachvolleybal-veld op sportpark Walburgen aan te leggen.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van
€ 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:
Verkoopboekje:Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. de koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.
Online:Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online persoonlijke verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2019 is gestart op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.  De boekjes moeten uiterlijk 15 november 2019 bij je aanvoerder worden ingeleverd.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je aanvoerder vóór 15 november 2019. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Je aanvoerder kan jou een nieuw boekje geven.

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2eartikel gratis op masita.com!
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport*. Ook kun je een 2eartikel gratis bestellen bij masita.com.

*Geldig bij­ Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo Switch met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2019 is de aanleg van een tweede beachvolleybalveld op Sportpark Walburgen.

Nog een tipje van de sluier ….

Net als vorig jaar zullen we ook nu weer het best verkopende team van Tweestroom extra in de watten leggen. En natuurlijk hebben we ook een fraaie prijs voor het best verkopende jeugd- en volwassen lid van Tweestroom. Hoe? Dat houden we nog even geheim …

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Met jouw inzet hopen we snel ons tweede beachvolley-veld te realiseren!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Tweestroom[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

error: Inhoud is beschermd!