Tweestroom organiseert het Kersenfeest 2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Beste leden van Tweestroom,

Het seizoen 2018/2019 nadert zijn einde. We kijken terug op een mooi, sportief seizoen waarin veel is gebeurd. Het komende seizoen staat ons alle een mooi evenement en een fantastische uitdaging te wachten. Via deze nieuwsbrief informeren we jou hierover. Heb je na het lezen van deze nieuwsbrief vragen, stel ze gerust bij een van ons.

We wensen iedereen een goede zomervakantie!

Jos, Henk, Gerard, Robbert, Annelie, Anthoinet, Milou en Lianne Bestuur Tweestroom[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tweestroom organiseert samen met de Gendtse Winkeliersvereniging (GWV) het Kersenfeest 2020!

Net als in 2012 is het ons gelukt om het Kersenfeest van 2020 te mogen organiseren. Deze keer doen we het niet alleen, maar gaan we de samenwerking aan met de GWV.

Met behulp van een flitsende presentatie over onze plannen en een bevlogen pleidooi van Geert Jansen, ging de Stichting Kersenfeest snel overstag en hebben we de organisatie van het Kersenfeest 2020 toegewezen gekregen.

Voor ons als vereniging een prachtige uitdaging en een fantastische manier om Tweestroom en Volleybal in Gendt en omstreken op de kaart te zetten.

De voorbereidingen zijn al gestart. Het is een grote klus waar we alle leden bij kunnen gebruiken! Denk alvast na op welke manier jij je bijdrage wilt leveren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Project Impuls Jeugdopleiding afgerond

Tweestroom heeft dit seizoen vanuit Topsport Gelderland en de NEVOBO ondersteuning bij het versterken van de jeugdopleiding gekregen. We hebben hiervoor het project Impuls Jeugdopleiding Tweestroom (ook wel bekend onder de naam OFO) ingericht.

Voor de gehele jeugdopleiding zijn Technische Leerlijnen ontwikkeld. Deze leerlijnen geven onze trainers een routekaart voor een heel trainingsseizoen. Alle volleybalaspecten komen gedurende een seizoen aan bod.

Onze jeugdtrainers hebben een opleidingstraject gevolgd, waarin tal van manieren aangereikt zijn hoe deze Leerlijnen in de praktijk kunnen worden toegepast.

We zijn ook gestart met het trainen en faciliteren van trainersbegeleiding. Onze jeugdtrainers krijgen via hun trainersbegeleider steun van iemand die met ze kunnen sparren. Ook kunnen ze eigen ontwikkelvragen bespreken met hun trainersbegeleider, waardoor de eigen vaardigheden toenemen.

Via (digitale) enquêtes inventariseren we periodiek hoe onze jeugdleden, hun ouders en onze jeugdtrainers tegen onze jeugdopleiding en onze vereniging aankijken.

De basis is in 2018/2019 gelegd. Het komend seizoen gaan we verder met borgen en verder uitbouwen van deze manier van werken voor onze jeugdopleiding.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gymgroepen overgedragen aan Stichting Welzijn Ouderen Gendt

Aan het einde van het vorige seizoen is Marja Braam gestopt met haar coördinatie-activiteiten voor de gymafdeling. Een oproep aan de gymleden vanuit het bestuur heeft niet geleid tot opvolging. Als gevolg hiervan is de gymafdeling volledig uit het zicht van het bestuur gekomen, terwijl de verantwoordelijkheid wel is gebleven. Dit vonden we niet wenselijk. We zijn gaan denken, hoe wij deze situatie het meeste recht kunnen doen.

We hebben contact gezocht met Stichting Welzijn Ouderen Gendt (SWOG). Een organisatie waar de gymafdeling o.i. prima ingepast kan worden. Op 1 april 2019 zijn de gymgroepen officieel overgegaan naar SWOG.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nieuwe trainingstijden en start seizoen 2019-2020

Op 19 augustus starten de competitie spelende leden als eersten het nieuwe seizoen.

De trainingstijden zijn als volgt:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8046″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]