Nipte winst voor Tweestroom Heren 1

Op 24 oktober speelden wij tegen Boemerang Komeet heren 2. Bij aanvang van de wedstrijd leek het er even op dat de scheidsrechter nog thuis op de bank zat, aangezien ze niet aanwezig was bij het veld. Uiteindelijk verscheen ze toch en kon de wedstrijd ondanks al wat uitloop van de vorige wedstrijd toch beginnen.
De eerste set begon een beetje rommelig en de voorsprong die we hadden opgebouwd werd met de minuut kleiner. De set is uiteindelijk ook verloren met 23-25.
Ook de tweede set verliep niet helemaal volgens het plan. Een matige pass en lage aanvalsdruk zorgde opnieuw voor een setpunt voor Boemerang Komeet. 17-25
In de derde set zat het — voor ons positieve — kantelpunt. De benen van de tegenstanders werden zwakker, maar we begonnen ook steeds meer de zwakke plek van de tegenstander op te zoeken. Ook door middel van een andere teamopstelling wisten we de winst binnen te halen van de derde 25-14 en vierde set 25-16.
De avond werd daardoor afgesloten met een vijfde set. Met dezelfde opstelling van de derde en vierde set werd ook de vijfde set binnengehaald en ging Tweestroom Heren 1 er toch nog met de winst vandoor!