////Wedstrijdverslagen
Wedstrijdverslagen2018-10-15T09:29:53+00:00

Driemaal is scheepsrecht!

11-10-2018 – Afgelopen donderdag is alweer de derde wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Pegasus heren 9. En we hebben GEWONNEN! De start van de eerste set was iets rommelig. Daarna vonden we al snel een weg om ons door de set te slaan. Op het einde werd het toch nog even spannend. De eerste set is gewonnen, op het nippertje, met 26-24. In de tweede set had de tegenstander geen tijd om het verlies te verwerken, ze kregen een fikse opslagreeks van Ignas te verwerken. We hebben dan ook van de tegenstander met 7 punten voorsprong gewonnen. De tweede set beviel zo goed dat de derde set met dezelfde opstelling werd gespeeld. Zoals de titel al heeft verraden, is ook deze set in de pocket, net als de 4e set.

Hoewel de opstelling niet altijd soepel tot stand kwam, is er na afloop een vreugdedansje gedaan ter ere van de eerste overwinning van het seizoen. Vol goede moed gaan we ook de winst ophalen bij de volgende wedstrijd. Let’s Go!! – Emiel Maters

Tweestroom HS 1 tegen Setash HS3, we zijn van de nul af!

02-10-2018 – Dinsdagavond speelden wij onze tweede wedstrijd. Met veel zin en goede moed begonnen we tegen een nieuw team in de competitie. We begonnen erg sterk in de eerste set. Het plezier in het spel was erg goed en de onderlinge coaching ging veel beter dan de vorige wedstrijd. De eerste set wonnen we met volle overtuiging. De tweede set begonnen we goed. Halverwege de set pasten we een dubbele wissel toe. Dit pakte niet helemaal goed uit. Voor het team was het behoorlijk wennen en dit konden we deze set niet teboven komen. De derde set kwamen we erg dichtbij maar konden de set niet naar ons toe trekken. De time-outs zorgden voor rust in het team maar deden helaas niet genoeg. De vierde set hebben we erg vaak gelijk gestaan. Uiteindelijk verloren we de set met een paar punten verschil.

Al met al hebben we veel beter gespeeld dan de vorige wedstrijd en zijn we van de 0 af maar er moet nog flink geschaafd worden aan ons spel. We blijven er voor gaan, op naar de volgende wedstrijd! Let’s Go!! – Timo van Schaijk

Eerste van het seizoen!

27-09-2018 – Donderdagavond speelden wij onze eerste wedstrijd tegen  Volamie HS2, een heel ander team dan we gewend waren om tegen te spelen. We begonnen zeer stroef aan de eerste set en liepen daardoor al gauw achter de feiten aan. De nieuwe manier van spelen met de passer-lopers op mid-achter werd, tot ongenoegen van Kees,  nog niet fatsoenlijk uitgevoerd.
Na de eerste set redelijk kansloos te hebben verloren, pakten we het aardig goed op in de tweede set. Zeker de bemoedigende woorden van Kees tijdens de time-outs gaven wat extra kracht. Ondanks alles hebben we Volamie toch te ver laten uitlopen in de set.
In de derde en vierde set ging het spelletje steeds beter draaien, maar hebben we ook in deze sets het onderspit gedolven.

Helaas beginnen we de competitie in mineur, maar het seizoen is nog jong en wij zijn erop gebrand om ons beste spel te laten zien!  Let’s GO!! – Bram Peters