Uitnodiging Startbijeenkomst OFO

//Uitnodiging Startbijeenkomst OFO

Help jij mee om onze jeugdopleiding een impuls te geven?

In samenwerking met Topsport Gelderland ondersteunt de NEVOBO het komend jaar tien Gelderse volleybalverenigingen bij het versterken van de jeugopleiding. Tweestroom is geselecteerd als één van deze tien!

Kom naar de info avond voor ouders en leden!

Betrokkenheid, teamspirit en plezier vinden we bij Tweestroom belangrijk. Via deze impuls willen we onze jeugdspelers een omgeving bieden waar met nog meer plezier gespeeld wordt en waarbij de trainingen beter aansluiten bij het trainingsniveau van het kind. We investeren in onze trainers en bieden hen handvatten voor leuke en kwalitatief goede trainingen en zorgen voor structurele hulp via trainerscoaches.

Op woensdag 16 mei a.s. vertellen we jullie graag meer over deze kwaliteitsimpuls. Wat gaat er gebeuren? Wat merken wij hier als ouders/leden van? Kan ik zelf iets bijdragen, en hoe dan?

Wanneer: woensdag 16 mei 2018
Tijd: van 22.00 – 22.30
Waar: Sponsorruimte Sporthal Walburgen

Om de avond goed af te stemmen op de groepsgrootte stellen we het op prijs als je je aanmeldt via: tc@www.tweestroomsv.nl. Kun je deze avond niet maar ben je wel nieuwsgierig, laat het ons weten!

Hoe kun jij ons helpen?

Om deze impuls te laten slagen zijn we op zoek naar enthousiaste ouders en leden, die een handje willen helpen. Heb je coachende, pedagogische en/of communicatieve kwaliteiten en wil je iets voor Tweestroom betekenen, dan zijn wij op zoek naar jou! En voor de duidelijkheid… je hoeft zelf niet perse een volleyballer te zijn.

Bestuur Tweestroom

By |2018-04-23T20:56:16+00:0020 april 2018|Verenigingsnieuws|0 Comments